Милка подарява одеалца. И не само!

668820Просто и да искам не мога да подмина нежната кампания, която завладя душите и сърцата на българския народ през последните няколко дни. Определено ни дава нещо повече и то в замяна на обичайната консумация шоколад. Тук се усеща приятната нотка на топлина и нежност, която поднася „лилавата” компания.

Не само, че ни приканват да се осмелим да дадем нежност, но ни подаряват и средство, с което да го направим – едно сладко одеалце в бяло и лилаво(нещо необходимо за зимния сезон).Да дарим топлина на собствените си тела, а защо не  да се стоплим с любимия под лилавото вълшебство.

На фона на всички онези „деликатеси” и пошли начини за обременяването на чуждото съзнание успешната рекламна кампания успява да ни пренесе в света на Алпите, където лилавата крава ни дава положителен тласък в обгрижването на любимите ни хора. Отново блестящ начин за комуникация с потребителите, успешно развит комуникационен микс и своевременнa реакция от страна на “шоколадовите” консуматори. А трите основни компонена за доброто настроение са на лице- топлина, шоколад и нежност.

Аз лично не притежавам подобно одеалце, но определено ще жертвам част от пълнежа на портомонето си, за да си подаря глътка нежност с много топлина!

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s