Кампании, филми ? –Елате в България.Бъдете звезди!

„Извърви километър с нейните обувки” ми напомня за онази готината комедия,  където мъже се обличат като жени. Или даже за онази атрактивна чалга “звезда”, която неволно е станала съпричастна и то преди много години паралелно с инициативата в САЩ. Българските граждани много „го“ нападаха. За дрехите, грима, обувките, прическите, но така и не разбраха, че неговият вид бе изграден от тяхната представа за забавление, а действията му провокирани от нуждите за оцеляване.

tokcheta

А тази кампания, тази инициатива е нещо различно, което да „грабне” окото. Няма да казвам „най-после”, защото ставаме свидетели на доста действия, ориентирани  към проблемите на обществото.Но това е похвално, защото и нашите български мъже подкрепят нежната половина на света относно проблем, обхващащ голяма част от нашето общество.

Но как да не споделя, че новината от факта за българските мъже, обули дамските обувки и разкършили ходила, ме накара да се усмихна. Е как няма да се радваме? Макар, че това е една от малкото болки, които изпитва женското тяло.

А в другите държави? -И органите на реда взимат участие…Я, стига, за България са достатъчни и 50-те чифта обувки в подкрепа на дамите.

Е да.Радвам се, ама защо чак сега?….

Но много се радвам.Наистина.

Реклами

Едно мнение за “Кампании, филми ? –Елате в България.Бъдете звезди!

  1. Pingback: Мечката и добрата идея. | iRis

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s