„Интимен наръчник за блогъри“

интимен наръчник за блогъри

На по-крехка възраст не подбираме особено книжките, в които да се заровим. Подрастващите малчугани предпочитат цветни корици, които им говорят много повече от грижливо подбраните думички, описващи света като крайно удовлетворяваща площ за живеене.

Е, вече спокойно се сбогуваме с тези представи и се предаваме на сериозната литература, която на моменти ни отегчава, защото обкръжението ни налага да прочетем доказалите се класици през вековете. Навярно тук много от вас биха възразили: Е, глупости! Достоевски ? Да отегчава? И все пак не може да не сте останали разочаровани от поне един нобелов лауреат.

Ето за това се появявам тук с не лекомисленото решение да ви препоръчам „Интимен наръчник за блогъри“. С автор Ник Сполдинг, популярен като един от десетте най-продавани автори в интернет.

Основната тема тук е „бавноразвиващия се“  любовен живот на двама отчаяни романтици. Тук няма да попаднете на сериозни психологически термини за любовта –малко по темата от мен тук.

След серия от премеждия за главните герои се вижда блясък в тунела с надеждата за малко искрица любов.

Из книгата ще попаднете на специфични моменти от сорта на ръкоблудстване, циркови тюлени,хемороиди, пениси на пилета, жена мятаща се като калкан, нескопосан портрет на Исус, сополива жена в самолет, мъж в трико, неонов вибратор…още? Интересното тук е, че всеки иначе така сълзлив момент в любовта е безвъзвратно опорочен със сарказъм. И  тук става ясно, че четивото не е подходящо за всеки.

А предупреждението: „Не чети тази книга пред хора“ те предизвиква да се скриеш под юргана със стария фенер на баща си и да отделяш секрети от очите, докато стигнеш до последната страница.

Далеч съм от мисълта да преразказвам. Но съм близо до тази мисъл, която се възхищава на любовта с нейните пиперливи коментари.

Успешно четене и…пригответе си къпрички..за много смях, разбира се 🙂

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s