Поли Козарова за iRis

1545640_630871993615171_321741794_nПрекрасна и мотивираща Поли Козарова, известна с „Маркетинг Буркан“ и „101 маркетинг приказки“ . Тя споделя и мотивира тук в неангажиращ разговор:

Поли, призовавам те да мотивираш всички млади блогъри и маркетолози, които искат да се развиват в нашата страна, тук и сега. 🙂

-Благодаря, Роси. Наистина не знам дали имам право да ги мотивирам, не се изживявам като ментор или гуру. Всеки сам трябва да намери своята собствена мотивация в живота и в професията. Хората са различни.Мога само да разказвам на другите хора за себе си, да споделя своята мотивация да работя в маркетинга и остана да живея тук, в България.Ето ги съвсем накратко моите лични мотиви:

  • България е прекрасна страна с чудесна природа, мек климат и добри хора,  от които най-интелигентните са с много интересни идеи и хрумвания. Живея заедно с близки на сърцето и душата ми хора.
  • Бизнесът в България е все още в много ранен етап на развитие. Има много незаети пазарни ниши и възможности за предприемачите. Човек, който се занимава с бизнес, може да прояви много креативност и оригиналност.
  • Маркетингът е професия, която обединява дисциплина и креативност, теория и практика. За нея са нужни знания от съвсем различни предметни области, което прави ежедневието разнообразно и интересно, и няма възможност човек да се успи върху знания и понятия от миналия век.
  • Маркетингът е свързан с много динамика, всеки, който обича промените и движението, ще се чувства уютно в тази професия. Пътувания в прекия и преносния смисъл на тази дума.
  • Маркетингът предполага много комуникация, срещи и общуване с най-различни и интересни хора.

Ако това, което аз мисля и правя мотивира другите да навлязат в моята професия, ще се радвам да бъдем приятели или да работим заедно – по какъвто и да било начин!

Провокирам те с един различен въпрос, който може би пасва на твоя философски поглед над нещата: Поли, колко светлина ти трябва, за да видиш? 🙂

-Трябва ми светлина вътре в мен, много светлина, силна и добра светлина.

Нека да се възпитаваме да виждаме светлината, да се дисциплинираме да бъдем смели и твърди, да не отстъпваме пред трудностите и неприятните ситуации в живота, да се научим да се справяме с предизвикателствата, да търсим добрите и силни хора и да общуваме с тях.

Животът е прекрасно място за живеене. Тук и сега. И е чудесно да го живеем пълноценно и светло. 🙂

Благодаря ти, Поли!

Поли сподели още много и интересни неща. Може да погледнете в http://www.lifehack.bg.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s